Spring naar hoofd-inhoud

Advies bij fleet management

Voor uitvoering van uw onderneming heeft u een vloot aan off highway voertuigen en machines. Efficiëntie en fleet management worden daarbij steeds belangrijker. We helpen u op verschillende manieren.

Big data
Woorden als ‘big data’ horen we steeds vaker. Hiermee bedoelen we de gigantische collecties aan gegevens die door de komst van internet constant verzameld worden. Allerlei systemen worden ontwikkeld en op de markt gebracht om u van informatie over uw vloot te voorzien.

Gegevens die gegenereerd worden uit online tracking systemen zijn veelal technische metingen per voertuig. Een deel van deze data is erg geschikt voor analyses rondom onderhoud en de diagnose van het voertuig. Ook geven de gegevens u als eigenaar of gebruiker handige informatie over de inzet van het betreffende voertuig. Wat vaak ontbreekt in dergelijke analyses is de relatie tot de inzet van het voertuig in uw bedrijfsvoering en de relatie tot andere voertuigen in uw bezit.

Door het juist analyseren en interpreteren van big data van al uw voertuigen in combinatie met het scannen van uw toepassingen kan BBEAT eenmalig of periodiek u adviseren over betere totale eigendomskosten. We sluiten als het ware een brug tussen de CMS-systemen en uw toepassingen.

Vloot data
Maar ook zonder big data systemen heeft u al heel veel informatie over uw vloot. Denk aan facturen, periodieke keuringsrapporten, de registratie van bedrijfsprocessen of servicerapporten. Maar ook medewerkers zijn een bron van informatie. Deze vloot gegevens zijn in veel gevallen ontzettend handig. Het geeft u informatie die u helpt processen te verbeteren, uw aanpak te veranderen of zelfs uw bedrijfsvoering te verbeteren.

BBEAT kan u helpen met:

  • Juist analyseren van uw vloot data.
  • In combinatie met het scannen van de toepassing kan BBEAT eenmalig of periodiek u adviseren over betere totale eigendomskosten.

We gaan een stap verder dan alleen het kostenplaatje voor uw voertuig of machine op een rij zetten. We kijken breder en kunnen u onderbouwd inzicht geven in de capaciteit van uw vloot: waar zit ruimte of waar kunt u efficiëntie behalen? Wat zijn potentiële risico’s en hoe kunt u hiermee omgaan?

We maken gebruik van de informatie die u al heeft. En ook bij deze dienst geldt: u bepaalt de parameters!

Uw resultaat:

  • Optimaliseren vloot
  • Controle op gebruik
  • Verbeterd rijgedrag
  • Minder schade
  • Minder kosten
  • Meer efficiëntie