Spring naar hoofd-inhoud

BBEAT staat voor Bureau voor de Beste Engineering en Advies op basis van Techniek.

 

BBEAT heeft zich de afgelopen 25 jaar gespecialiseerd in de techniek van off highway voertuigen en machines. Daarnaast is BBEAT bekend met de commerce van off highway voertuigen en machines die in veel markten wordt gebruikt. Bijvoorbeeld in de havens, voor op- en overslag, in magazijnen, voor grondverzet en in de landbouw.

Fonnie Borm
BBEAT heeft een uitgebreide technische productkennis in huis, is op de hoogte van de geldende veiligheidsvoorschriften en heeft ervaring met uiteenlopende toepassingen en applicaties, variërend van lichte tot extreem zware inzet. Hierdoor is BBEAT als geen ander in staat om u te adviseren over onderwerpen als aanschaf of vervanging, fleet management, schade of modificatie van uw zakelijke arbeidsmiddelen.

Naast veel ervaring en een groot netwerk werkt BBEAT samen met jonge mechatronic engineering, veiligheidskundige, communicatie- en IT professionals.

Het is voor BBEAT advice belangrijk om u kwalitatief en meetbaar te adviseren, waardoor u een wensbare balans realiseert tussen de prestaties en de kosten van uw voertuig vloot. U goed adviseren is ons enige belang en we zijn ervan overtuigd dat het rendement groter is dan de kosten van onze service. We staan daarom volledig achter ons motto:

Dare to BBEAT your results.

Contact Fonnie Borm
Mobile: +31612443311